Nieuws

Om ervoor te zorgen dat de verschillende bubbels zo min mogelijk in contact komen zullen alle takken een specifieke fietsenstalling worden toegewezen.

- kapoenen=Links voor het lokaal

-welpen= Rechts voor het lokaal

Beste leden, ouders, sympathisanten

Het scoutsjaar gaat in september opnieuw van start, conform met de covid-19 maatregelen.

Met veel ongeduld kijken we uit naar 19 en 20 september 2020, want dan starten we met het nieuwe scoutsjaar. Wil jij je mee komen amuseren bij ons op de scouts, vergeet je dan niet tijdig in te schrijven. De inschrijvingen zijn reeds geopend.

Scouts 43 vanuit uw kot

Morgen stond er een groepsspel in fort IV op de planning. Door de storm Ciara die morgen over het land trekt en de aangekondigde code oranje zijn we helaas genoodzaakt om de vergadering van morgen af te gelasten.

Vanaf heden zijn de takleiding bereikbaar op nieuwe e-mailadressen:

De e-mailadressen van de takken (kapoenen, welpen, jogi's, givers en jins) zijn tijdelijk niet bereikbaar.

Wil je lid worden van onze scouts? Schrijf je dan nu in via onze website. Meer info vind je onder bovenaan in het menu onder 'lid worden'.

De leiding is druk bezig met het uitbereiden van de nieuwe site.

Voor eventuele vragen kan je altijd terecht bij : groepsleiding@scouts43.be of via de facebookpagina.

Subscribe to Nieuws